29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 1 ΜΑΪΟΥ ΟΙΑΚΑΣ BASKETBALL ACADEMY ΝΑΥΠΛΙΟ

Μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, η Valencia Basket, θα φιλοξενηθεί τα προσεχή χρόνια στην Ελλάδα και στην Κύπρο, συνεχίζοντας το πρωτοπόρο της πρόγραμμα παραγωγής νεαρών καλαθοσφαιριστών. Η Valencia Basket εγκαινίασε το 2017 τις εγκαταστάσεις του L'Alqueria del Basket, του μεγαλύτερου προπονητικού κέντρου μπάσκετ στην Ευρώπη. Οι εγκαταστάσεις φτιάχτηκαν με την πρόθεση να γίνουν κέντρο ανάπτυξης προγραμμάτων μπάσκετ και εκπαίδευσης ταλαντούχων παικτών.

Με 50 χρόνια ζωής στο ενεργητικό του, ο «Οίαξ Ναυπλίου», είναι ο ιστορικότερος αθλητικός όμιλος της πόλης του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας. Με κοινό παρονομαστή το άθλημα της καλαθοσφαίρισης έχει συνδέσει το όνομα του με την αθλητική αλλά και την κοινωνική ζωή της πόλης. Παράλληλα συνεχίζεται η οργανωμένη προσπάθεια για τη δημιουργία υποδομών από τις οποίες θα αναδειχθούν η νέα γενιά των αθλητών.

Η Ακαδημία μας στηρίζει τα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης νεαρών καλαθοσφαιριστών και σε συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογο της Βαλένθια διοργανώνει ένα προπονητικό πρόγραμμα βελτίωσης και αξιολόγησης για αγόρια και κορίτσια.

Τα Valencia Basket Skills Camps αποτελούν ένα προπονητικό εργαλείο, που βοηθάει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Valencia Basket. Τα Valencia Basket Skills Camps έχουν έναν διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σκοπό. Απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 έως 16 ετών που θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ υπό την επίβλεψη προπονητών της Valencia Basket.

Ταυτόχρονα όμως τα Valencia Basket Skills Camps στοχεύουν στο να εντοπίσουν νεαρούς ταλαντούχους παίκτες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην συνέχεια να τους βελτιώσουν και να τους παρουσιάσουν στην Valencia Basket.

Θα δοθεί η ευκαιρία στους καλύτερους παίκτες/τριες του camp γεννημένους το 2008 να ταξιδέψουν στην Βαλένθια και να αξιολογηθούν σε μία εβδομάδα «Training Stage» στην ακαδημία.



Δείτε αναλυτικά : 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 1 ΜΑΪΟΥ ΟΙΑΚΑΣ BASKETBALL ACADEMY ΝΑΥΠΛΙΟ

 

 

 Υποστηρίξτε τον αθλητισμό , υποστηρίξτε τον Οίακα Ναυπλίου
TOP